Experience

Ivgi&Greben Experience
Met het Experience programma wil Ivgi&Greben het denken en doen rond dans een impuls geven. De ervaring van dans en beweging draagt bij aan de kunstzinnige en zintuiglijke ontwikkeling van mensen. Dit wordt gerealiseerd door voorstellingen te voorzien van een informatieve context, gesprekken en informele ontmoetingen met de choreografen en dansers. 

Om nieuwe mensen in aanraking te brengen met de werking van dans, wordt een speciale activiteit ontwikkeld die is gericht op inclusiviteit: I&G Experience. Dit zijn sessies met workshops die het artistieke en fysieke idioom toegankelijk maakt. In een theatrale setting deelnemers zich bewust van de ongedachte, expressieve mogelijkheden (niet de onmogelijkheden) van hun eigen lichaam en daarmee wordt hun weerbaarheid versterkt.

De introductievideo voor het onderwijs

Voor scholen
Met de Experience laten we jongeren hedendaagse dans zien en ervaren. Jongeren leren dat je met dans een verhaal of een gevoel kan overbrengen en ontdekken wat je er zelf in kunt herkennen.

Meer voor scholen

Voor iedereen: All You Can Dance!
All You Can Dance! is een laagdrempelige workshop voor iedereen die wil bewegen: jong, oud, nog nooit een stap in een dansstudio gezet of al wat meer ervaren. Je maakt mee wat dans kan zijn en hoe de taal van Ivgi&Greben ontstaat uit beweging, beelden, uitdrukking en dynamiek. Centraal staat de wisselwerking tussen het individu en de groep en de verbinding met actuele onderwerpen. De begeleiding is van de choregrafen zelf en/of van de dansers van het gezelschap.

Meer voor iedereen