Experience


I&G-Experience staat voor alle activiteiten die we organiseren rond onze voorstellingen in de theaters, op scholen, in onze studio en op andere plekken waar we te gast zijn. We geven inleidingen en workshops; onze choreografen en dansers voeren informele gesprekken met publiek en andere liefhebbers; we geven context over de voorstellingen die we maken. We vinden het belangrijk om de ervaring van dans en beweging door te geven. Want, dans is een belangrijke component bij de kunstzinnige en zintuiglijke ontwikkeling van mensen. Met I&G-Experience geven we het denken en doen rond dans een impuls.

*

De introductievideo voor het onderwijs

*

Scholen
We nodigen scholen uit om bij ons in de studio een workshop te volgen. Soms zijn wij te gast op een school om een workshop te geven. We laten kinderen en jongeren zien en ervaren wat hedendaagse dans is. Ze leren dat je met dans een verhaal of een gevoel kan overbrengen en ontdekken wat je er zelf in kunt herkennen.

Meer voor scholen

*

Openbare workshop: All You Can Dance!
All You Can Dance! is een laagdrempelige workshop voor iedereen die wil bewegen: jong, oud, nog nooit een stap in een dansstudio gezet of al wat meer ervaren. Je maakt mee wat dans kan zijn en hoe de taal van Ivgi&Greben ontstaat uit beweging, beelden, uitdrukking en dynamiek. Centraal staat de wisselwerking tussen het individu en de groep en de verbinding met actuele onderwerpen. De begeleiding is van de choregrafen zelf en/of van de dansers van het gezelschap.

Meer voor iedereen