Nieuws

Ivgi&Greben zoekt vrijwilligers

Sinds de vestiging van Ivgi&Greben in 2020 in Leeuwarden is het aantal voorstellingen dat wordt gespeeld – in Fryslân en in de rest van het land – steeds groter. Bovendien worden er steeds meer activiteiten in de eigen studio in de Blokhuispoort georganiseerd.

We zoeken daarom vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden:

-> Chauffeurs (Voorstellingsbegeleiders) -m/v/x

-> Hosts -m/v/x

Als Voorstellingsbegeleider vervoer je, op de dagen dat je beschikbaar bent, de dansers naar het theater en verleen je ter plaatse hand- en spandiensten. Je hebt rijbewijs B, je rijdt met gemak in een klein busje om personen te vervoeren en je vindt het vooral gezellig om onderweg te zijn met een – deels Engelstalige – groep dansers. De momenten dat je ons helpt zijn tijdens een toernee. We plannen in overleg de dagen in. Ivgi&Greben speelt door het hele land, waardoor je soms van ‘s middags tot rond middernacht met ons onderweg zult zijn. 

Als Host ontvang je uiteenlopende gasten in onze studio tijdens verschillende projecten en presentaties. Soms is het jeugd of zijn het kinderen, maar het kan ook zijn dat je politici ontvangt of andere groepen mensen. In sommige gevallen verzorg je catering. Je gaat makkelijk met mensen om, want je bent een belangrijke schakel in het opbouwen van ons netwerk. 

In beide functies werk je nauw samen met onze productieleider, die jouw instructies geeft.

Wat kun je van ons verwachten? Je wordt onderdeel van een klein, hecht en enthousiast team. Je doet ervaring op bij een professionele organisatie binnen de danssector, krijgt toegang tot onze voorstellingen, mag deelnemen aan onze wekelijkse workshop All You Can Dance! en je wordt uitgenodigd voor gezamenlijke activiteiten. Tijdens onze evenementen verzorgen wij je maaltijden en je reiskosten worden vergoed. Een combinatie van beide functies is bespreekbaar.

Zie je het zitten om voorstellingsbegeleider en/of host bij ons te worden? Wij willen ook graag een beeld van jou krijgen. Mail ons daarom in het kort jouw motivatie en een cv naar productie@ivgi-greben.nl. Ook voor meer informatie of vragen kun je terecht via dit e-mailadres of via +31 6 48079132.