Nieuws

Vacature voor professionele dansers/Vacancy for professional dancers

Dansgezelschap Ivgi&Greben in Leeuwarden zoekt hoogopgeleide dansers voor seizoen 2023-2024.

Voorwaarden:
• Minimaal 2 jaar professionele ervaring
• Advanced technique in moderne/hedendaagse dans

Studeer de volgende dansfrases in en maak er 2 aparte opnames van: https://ivgi-greben.nl/audities/. Het gebruik van muziek of stilte is naar eigen keuze. Daarnaast maak je je eigen solo danstrailer van maximaal 2 minuten. Elke opname moet in 1 take worden gedaan zonder enige bewerking.

Stuur je CV, een duidelijke foto van je gezicht en de 3 videolinks (alleen Vimeo!) naar auditions@ivgi-greben.nl. De deadline voor aanmelding is 1 maart 2023.

De auditie vindt plaats op 22 & 23 april 2023.
Locatie: De Blokhuispoort – Blokhuisplein 40, 8911 LJ, Leeuwarden.

Op 31 maart 2023 wordt de definitieve selectie van deelnemers voor de auditie bekend gemaakt. Houd er rekening mee dat we alleen contact met je opnemen als je wordt uitgenodigd voor de auditie. Door de hoeveelheid sollicitaties die we binnenkrijgen, is het niet mogelijk om op alle inzendingen te reageren, ook al stellen we je interesse in ons bedrijf zeer op prijs. Dank voor je begrip.

Note
Omdat je deel gaat uitmaken van de spannende fase van het ontwikkelen van ons dansgezelschap, kan je rol als danser worden verbreed met afwisselende activiteiten waarbij interactie mogelijk is met publiek en amateurs.