Nieuws

Vacature - Productieleider

Ivgi&Greben zoekt een productieleider voor gemiddeld 18 uur per week – sluitingsdatum: 5 december

De choreografen Uri Ivgi en Johan Greben maken sinds 2003 dansvoorstellingen in binnen- en buitenland. Vanaf 2021 zijn wij met meerjarige subsidie van de provincie, een eigen gezelschap in Friesland begonnen. Ivgi&Greben heeft een abstracte maar leesbare bewegingstaal waarin de emotionele werking voorop staat- het wil raken en aan het denken zetten. Als gezelschap opereren we lokaal en internationaal op hoog niveau en dat willen we uitdragen, bestendigen en doorontwikkelen. In het team staat samenwerking centraal en wordt met een flexibele verdeling van taken en verantwoordelijkheden gewerkt.


Wij bieden een afwisselende baan met een jaarcontract en uitzicht op verlenging. De betaling is gebaseerd op de Cao Toneel en Dans. Je krijgt veel zelfstandigheid in een compacte organisatie die zich snel ontwikkelt. Het team is Fries en internationaal. Je werkt nauw samen met onze acht dansers afkomstig uit verschillende Europese landen (zie Instagram). Ivgi&Greben heeft een ruime, lichte studio in de Blokhuispoort in het centrum van Leeuwarden. Je werkt vanuit Leeuwarden, door heel Nederland en in het buitenland.


Wij zoeken een productieleider die zelfstandig, accuraat, vindingrijk en flexibel is, die helder communiceert in Nederlands en Engels en zin heeft om Ivgi&Greben verder op te bouwen. Ervaring met dans en een rijbewijs B geven je een voorsprong.


Jouw taken zijn:
– organisatie en coördinatie van productieactiviteiten; begroting, budgetbewaking, rapportage en evaluatie
– plannen en uitvoeren van producties, tournees en contextactiviteiten

Stuur je motivatie en CV naar: amarinsgeveke@ivgi-greben.nl. Neem voor meer informatie contact op met Amarins Geveke, zakelijk leider, via 06 53 73 52 74.