Nieuws

IVGI&GREBEN LAB - Behind The Scenes met gastchoreografe Roni Chadash (il)

LAB – Behind The Scenes
Graag nodigen we je uit om in onze dansstudio te komen kijken naar de resultaten van ons eerste IVGI&GREBEN LAB. Tijdens dit LAB nodigen we een collega-choreograaf uit om intensief aan het werk te gaan met onze dansers. Een week lang hebben de dansers van Ivgi&Greben kennis gemaakt, gespeeld, getraind, geëxperimenteerd en geïmproviseerd met de Israëlische choreografe Roni Chadash (1990). Op vrijdagavond 4 november openen we de deuren van de dansstudio om met het publiek te delen wat er gedurende de week is ontwikkeld. Het wordt een presentatie waarin Roni Chadash zelf aan het woord is over haar werk en inspiratie. Uri Ivgi, Johan Greben en de dansers vertellen over hun ervaringen en het verse dansmateriaal dat ontstaan is, is op deze avond te bewonderen.

De vrij toegankelijke presentatie vindt plaats op vrijdagavond 4 november om 19:30 uur. Er is beperkt ruimte voor nieuwsgierig publiek. Graag willen we je daarom vragen om bij interesse je vooraf op te geven. Dat kan door het sturen van een e-mail naar productie@ivgi-greben.nl. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, en met hoeveel personen je graag aanwezig wil zijn.

‘BODY #1’ by Roni Chadash (Trailer)

IVGI&GREBEN LAB
Het IVGI&GREBEN LAB is een initiatief dat internationale ontmoeting en uitwisseling van het dansgezelschap met verschillende choreografen organiseert. Roni Chadash heeft, net als Ivgi&Greben, een fysieke vormentaal waarin de extreme mogelijkheden van het lichaam worden ingezet. Maar, de stijl en de gevoelswaarde is heel anders. De uitnodiging voor de LABweek komt voort uit de nieuwsgierigheid voor deze verwantschap die zo’n andere artistieke uitwerking heeft. Ook is Roni Chadash een sterk opkomende choreograaf met dezelfde opleiding in Israël die Uri Ivgi ooit volgde. Roni is van een nieuwe generatie die zowel de dansers als beide choreografen inspireert. Deze LABweek ervaring zorgt voor verbinding met de wortels van Uri Ivgi en geeft een nieuwe impuls aan het dansgezelschap als geheel.