Nieuws

Fijne zomer(vakantie) gewenst!

Het eerste jaar van Ivgi&Greben als officieel dansgezelschap is een feit. Een jaar waarin we veel hebben beleefd met elkaar. We begonnen het jaar met onze voorstelling 𝙉𝙞𝙘𝙚 𝙏𝙤 𝙈𝙚𝙚𝙩 𝙔𝙤𝙪!, om vervolgens langs de theaters te touren met 𝙒𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝙎𝙠𝙞𝙣. Als afsluiting van het jaar werkten we samen met Tryater en speelden we de locatievoorstelling 𝙐𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙒𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 op de ijsbaan van Wergea als onderdeel van Arcadia 2022. Fijn om nu met elkaar te kunnen genieten van zon, zee en ontspanning.

In augustus zien we elkaar weer terug in onze studio in de Blokhuispoort, waar we gelijk gaan repeteren voor onze opening op het Uit in Huis festival op 3 september in het centrum van Leeuwarden. Het Uit in Huis festival is dé start van het culturele seizoen. In het najaar komen diverse schoolklassen onze studio bezoeken, en start de tweede reeks voorstellingen van 𝙒𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝙎𝙠𝙞𝙣. In het voorjaar van 2023 staat 𝙇𝙖𝙣𝙙𝙨𝙘𝙖𝙥𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙁𝙞𝙜𝙪𝙧𝙚 op het programma: een expressief drieluik over de schoonheid en de dreiging die van de natuur uitgaan.

Maar, nu eerst: vakantie! Namens het gehele team bij Ivgi&Greben willen wij je graag een hele fijne zomer wensen! Wij hopen je in het nieuwe seizoen (weer) te ontmoeten bij een van onze voorstellingen of andere activiteiten.