Nieuws

Speciale 'End of Season' Presentatie van All You Can Dance!

Op 27 mei 2024 nodigen wij je uit om te ontdekken wat dans werkelijk kan zijn! In de studio van Ivgi&Greben, presenteren wij met trots de ‘end of season’ showcase van All You Can Dance!

Programma

  • Datum: 27 mei 2024
  • Tijd: Inloop vanaf 18:40 uur, presentatie van 19:00 – 20:15 uur
  • Locatie: Studio Ivgi&Greben, Blokhuispoort 40, Leeuwarden

Over All You Can Dance!

All You Can Dance biedt een uniek lesprogramma waarin de creatieve werkmethoden van Uri Ivgi en Johan Greben centraal staan. De lessen worden gegeven door professionele dansers van Ivgi&Greben en zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. De deelnemers variëren van beginners tot gevorderden, elk met hun eigen niveau en ervaring.

Tijdens de presentatie krijg je de kans om te zien wat de deelnemers hebben geleerd. Elke groep heeft gewerkt met verschillende methodes van onze ervaren docenten, wat resulteert in een gevarieerd en inspirerend programma.

Geniet van een avond vol passie en beweging

Naast de indrukwekkende optredens van onze enthousiaste deelnemers, zorgen wij voor een hapje en een drankje. Het belooft een avond te worden vol beweging, passie en inspiratie.

Uitnodiging aan familie, vrienden en partners

We verwelkomen graag de deelnemers, hun familie en vrienden, en ook diverse partners uit het culturele veld in Leeuwarden. Laat ons weten of je aanwezig kunt zijn door een e-mail te sturen naar; publiciteit@ivgi-greben.nl . Wij kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van deze bijzondere avond vol dans en creativiteit!

Meld je aan en vier deze onvergetelijke avond met ons mee!