Nieuws

"Beam on the Beach," de nieuwste dansvoorstelling komt naar Oerol 2024!

Van 7 juni tot 15 juni 2024 presenteert Ivgi&Greben de indrukwekkende dansvoorstelling ‘Beam on the Beach’ op Terschelling. In deze nachtelijke dansvoorstelling, gecreëerd door het choreografenduo Uri Ivgi en Johan Greben, komen licht en beweging samen op het strand van Paal 18.

Stel je voor: je zit op de tribune aan het uitgestrekte strand, de zee ruist op de achtergrond. De avond valt en het wordt donker. Plotseling doorklieft een krachtige lichtbundel de duisternis, en creëert een corridor van licht die de tribune met de zee verbindt. Binnen deze betoverende setting voeren 8 dansers een expressieve choreografie uit die het thema van grenzen oversteken verkent. Ze verschijnen en verdwijnen in het licht, terwijl ze fysiek en emotioneel steeds dichterbij komen, tot ze uiteindelijk de tribune bereiken. Dit roept een belangrijk vraagstuk op: is er ruimte voor nieuwkomers?

Naast de avondvoorstellingen biedt Ivgi&Greben ’s middags workshops aan voor alle leeftijden en niveaus. Deze workshops geven deelnemers de kans om verschillende elementen van de voorstelling fysiek te ervaren en dieper in de dans van Ivgi&Greben te duiken.

Mis deze unieke ervaring niet en beleef de magie van ‘Beam on the Beach’!

Locatie: Paal 18, Terschelling

Speeldata: Elke dag van 7 t/m 15 juni, Na zonsondergang rond 22:30 uur

Duur: 50 minuten