Nieuws

3 september: opening Uit in Huis & open studio

Let’s Dance!
Kom tijdens Uit in Huis kennismaken met dansgezelschap Ivgi&Greben! Op zaterdag 3 september trappen wij het culturele seizoen graag samen met jou af. Om 13:00 uur openen wij het cultureel festival Uit in Huis op het Wilhelminaplein (Zaailand) in Leeuwarden met de voorstelling Let’s Dance!

De dansbewegingen in dit filmpje zijn onderdeel van onze opening. Dans jij met ons mee het culturele seizoen in!? Oefen de bewegingen en laat ze zien op zaterdag 3 september na onze openingsdans!

Na de opening ben je welkom om nader kennis te maken in onze eigen dansstudio in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Om 15:00 uur is de dansstudio geopend voor publiek en is Chapters te bekijken. Chapters is een dansperformance van twee duetten en één solo – over hoe het lichaam speelde in het verleden, hoe het staat in het heden en springt naar de toekomst. Om 16:30 uur starten choreografen Uri Ivgi & Johan Greben met de eerste workshop van het All You Can Dance! programma. All You Can Dance! is bedoeld voor iedereen die wil bewegen: jong, oud, nog nooit een stap in een dansstudio gezet of al wat meer ervaren. Iedereen is welkom en ervaring is niet nodig. Met All You Can Dance! maak je mee wat dans kan zijn en wat de bewegingstaal van Ivgi&Greben is. Vanaf 12 september iedere maandagavond van 18:00 uur tot 19:15 uur.