Nieuws

VACATURE Productieleider (16 uur p/w)

Over ons:
IVGI&GREBEN is een eigentijds dansgezelschap met internationale ervaring en dansers uit heel Europa. Onze expressieve en aardse bewegingsstijl daagt de grenzen van het menselijk lichaam uit en viert fysieke diversiteit. We brengen de urgentie van maatschappelijke thema’s tot leven via dans, met als doel te inspireren en de wereld en ons publiek een spiegel voor te houden.
Vanuit Leeuwarden reizen we als Fries gezelschap naar nationale en internationale podia. We dragen onze expertise over aan nieuwe generaties via talentontwikkeling en versterken de culturele infrastructuur in Friesland door samenwerkingen en evenementen. We organiseren participatieprogramma’s en schooleducatie voor de Friese jeugd en ouderen, om de gezonde kracht van beweging en liefde voor dans te verspreiden.

Functie:
Als productieleider bij Ivgi&Greben speel je een cruciale rol in het verder opbouwen van ons dansgezelschap. Je bent zelfstandig, accuraat, vindingrijk en flexibel, en je communiceert helder in zowel het Nederlands als het Engels. Ervaring in de danssector/podiumkunsten geeft je een voorsprong.

Jouw taken:

Organisatie en coördinatie van productieactiviteiten, inclusief begroting, budgetbewaking, rapportage en evaluatie.

Plannen en uitvoeren van producties, tournees en contextactiviteiten.

Jouw profiel:

  • Zelfstandig, accuraat, vindingrijk en flexibel.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Bereid om zo nu en dan buiten kantoortijden te werken
  • Ervaring in de danssector is een pre.
  • In het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod:

  • Een boeiende functie binnen een gepassioneerd dansgezelschap.
  • Een inspirerende werkomgeving waarin creativiteit wordt aangemoedigd.
  • Salaris volgens de CAO voor toneel en dans.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Duur van de functie:

Deze functie is beschikbaar voor een periode van zes maanden, met ingang van 1 januari 2024 en eindigend op 30 juni 2024 – met de mogelijkheid tot verlenging.


Hoe te solliciteren:

Stuur je cv en een motivatiebrief naar amarinsgeveke@ivgi-greben.nl. Sollicitaties dienen uiterlijk 24 november 20230 ingediend te zijn. Gesprekken vinden plaats in de week van 27 november.

We kijken ernaar uit om samen te werken met een toegewijde productieleider die ons kan helpen bij het verder opbouwen van Ivgi&Greben en het realiseren van onze artistieke visie.